digitale mediaproducties

FilmproductiePakkend en levensecht!


Het moment weten vast te leggen. Sfeer en stemming overdragen. Het maken van film- en videoproducties vergt inlevingsvermogen en creativiteit. Om effectief en smaakvol de boodschap over te brengen. Film- en documentairemaker Hans Zimniak heeft zijn expertise op dit gebied de afgelopen jaren - zichtbaar in diverse producties - bewezen. Van impressies en sfeerportretten tot documentaires, commercials en clips.

"Ieder Moment Is Bijzonder" (showreel 2020)


 

Live registratie
Wij leggen graag uw bijeenkomst, presentatie, bedrijfsopening, bedrijfsjubileum, optreden etc. vast en monteren deze tot een pakkende impressie. Voorzien van passende muziek, korte interviews, opvallende beelden... kortom: een geschikt naslagwerk dat het "moment" goed representeert.
 
 
Beeldportret
De kracht van de filmproducties van zimniak.com zit o.a. in het levensecht visualiseren van personen, bedrijven en activiteiten. zimniak.com brengt ze pakkend en innemend in beeld. Beeldmontage en muziek voegen extra emotie toe.
 
 
Bedrijfspresentatie / BusinessClip
Hoe kunt u uw bedrijf, diensten of producten beter promoten dan via een pakkende presentatie? Een bedrijfsfilm (clip), vervaardigd door een ervaren vakman met behulp met professionele apparatuur. Wij bieden u nu een kant-en-klare oplossing via onze BusinessClip. Een professionele filmproductie tegen een superprijs!
 
 
Videoclip
Film als entertainment! Want wat werkt er beter als ontspannende "teambuildingstool" als het gezamenlijk produceren van een heuse videoclip als team-uitje. Wij zorgen voor apparatuur, licht, green screen, cameraman / regisseur. Met als extra een "Making of". Volop plezier tijdens het maken en een glimlach tot nog jaren later...
 
 
House Impressions
Voor vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars produceren wij de serie House Impressions en Business Impressions. In dit beproefde concept geeft de makelaar op geheel eigen wijze een exclusief, gefilmd kijkje in een te koop staande woning, bedrijfsobject of bouwproject.
 
 
Procesregistratie
Wij zijn specialist in het filmisch vastleggen van processen zoals ontwikkelingen, renovatie, nieuwbouw, portfolio etc. Nadat onze camera`s gedurende dagen, weken of zelfs maanden bepaalde ontwikkelingen volgen en vastleggen, zorgen speciale montagetechnieken ervoor dat zich achteraf een helder en inzichtelijk verhaal ontplooit. (voorbeeld: Auberge du Bonheur)
 
 
Website Visuals
Wij produceren visuele presentaties voor gebruik op websites. Bewegende beelden geven websitebezoekers direct een pakkende impressie van bedrijf of product. (voorbeeld: Consmema-KTB-Rothi)
 
 
Scholen en educatie
Voor scholen, opleidingsinstituten en bedrijven ontwikkelen wij educatieve films. Van inzicht in het kweekproces van tomaten tot het ontstaan van parken en bomen tot het verwerken van leer en technische instructies voor het herstellen van autoschades... zimniak.com brengt het in beeld. (voorbeeld: Bomenpad)
 
 
Museumproducties
Onze producties vinden ook hun weg naar musea. Documentaires, het visualiseren van ambachten (bijv. leerlooien) van toen en nu, maar ook het technisch omzetten van filmbestanden (normconversie) t.b.v. doorlopende presentaties in tentoonstellingen behoort tot de mogelijkheden.
 
 
Journalistieke producties
Voor lokale overheden en uitgevers realiseren wij journalistieke items. Verslaglegging van gebeurtenissen, terugblikken, jaaroverzichten, peilen van meningen en opinie: film- en documentairemaker Hans Zimniak weet haarfijn vast te leggen "wat er toe doet". Hans Zimniak is naast cameraman/filmmaker ook als journalist lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) en in het bezit van een perskaart. (voorbeeld: Jaaroverzichten gemeente Dongen)
 

  

Breed assortiment audio- en video equipment
Bij de realisatie van film-, geluid- en beeldproducties maken wij uitsluitend gebruik van professionele apparatuur van gerenommeerde merken zoals Canon, Panasonic, Fujinon, Edirol, Sennheiser, 16x9Inc, Zacuto, Manfrotto, Kessler en Portabrace (lees verder...).

Professionele montagestudio
Voor de montage van opgenomen beelden maakt zimniak.com gebruik van geavanceerde apparatuur en NLE bewerkings-software (zoals Final Cut Pro). De studio is vanzelfsprekend geschikt voor het verwerken van High Definition (HD) beelden.

DVD of streaming
Elke productie kan worden uitgevoerd als DVD, Blu-Ray Disc of als streaming webpresentatie, maar in de meeste gevallen ontvangen onze klanten hun productie op een speciale USB-stick of via WeTransfer zodat de nieuwe films snel en effectief vertoond en gedistribueerd kunnen worden.