digitale mediaproducties

Download / Docs



Aanleveren materialen


Informatie over het aanleveren van materialen (zoals teksten, logo's, foto's etc.) aan onze studio.

Aanleveren materialen bij zimniak.com (227KB) (PDF)


Systeemvereisten webbased applicaties


Bij het gebruik van webbased applicaties is er in principe geen absolute afhankelijkheid van besturingssysteem en lokale installatie, maar toch leveren de diverse platforms (Windows, Linux/MacOS) en browsers (Internet Explorer, Safari, Opera, Chrome, FireFox etc.) verschillende prestaties. Om deze reden hebben wij in de loop der tijd een bepaalde voorkeur ontwikkeld voor een voor onze applicaties optimale combinatie. Deze voorkeur is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring van zowel onze klanten (gebruikers) als wijzelf.

Systeemvereisten webbasd applicaties (655KB) (PDF)


Afdrukken vanuit webbased applicaties


Aangezien het afdrukken vanuit een webbased applicaties feitelijk het afdrukken van het browserscherm (lees: de internetpagina) is, moeten we rekening houden met een aantal factoren. In deze instructie krijgt u alle uitleg...

Afdrukken vanuit webbased applicaties (94KB) (PDF)


Fonts


Via de afbeeldingen hieronder kunt u barcodefonts downloaden t.b.v. uw webbased applicatie. Kies voor Opslaan Als en sla het TTF-bestand lokaal op uw PC op en installeer het volgens de aanwijzingen in Windows. LET OP! Deze fonts zijn alleen geschikt voor Windows-systemen en systemen die werken met TrueType lettertypes.

    EAN 39 barcode

    KIX barcode (PostNL)


Uw website & CMS X2


Wij hebben voor u een website gerealiseerd op basis van ons content management systeem CMS X2. Hierdoor bent u in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week zelfstandig de inhoud van uw website te beheren. In dit document geven wij u aanvullende informatie over uw website en de werking ervan. Deze informatie is voor u van belang als u vragen heeft over functionele uitbreidingen en of aanpassingen en in het geval u toekomstig (onverhoopt) besluit de hosting en of het beheer van uw website elders onder te brengen.

Uw website & CMS X2 (54KB) (PDF)


zimniak.com Veiligheid & ContinuÔteit


zimniak.com hecht veel waarde aan de veiligheid en continuïteit van de door haar ontwikkelde applicaties. Onderstaand geven wij u een beeld van de diverse manieren waarop wij dit trachten te waarborgen.

zimniak.com Veiligheid & ContinuÔteit (29KB) (PDF)


Webalizer statistieken


Statistieken… nou en?
Het met enige regelmaat raadplegen van uw websitestatistieken levert u een hoop relevante informatie op over het surfgedrag van uw websitebezoekers. De verzamelde statistieken kunnen u helpen bij het fine-tunen van uw website en het optimaal verdelen van de content.

Webalizer statistieken (313KB) (PDF)


BeŽindigen overeenkomst SAAS, hosting of registratie


Belangrijke informatie over het beëindigen van een SAAS-, registratie- of hostingovereenkomst bij zimniak.com

Beeindigen SAAS - domeinnaamregistratie - hostingovereenkomst (49KB) (PDF)


Mailfuncties webbased applicaties


Binnen onze webbased applicaties wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheid om mail te versturen vanaf de webserver. Door deze optie kan de applicatie onafhankelijk werken van de lokale e-mailclient van de gebruiker. In uitzonderlijke gevallen worden berichten niet of niet goed ontvangen door de ontvangende partij, terwijl het versturen van e-mails vanaf de webserver wèl gewoon goed functioneert. Andere ontvangers krijgen de mails namelijk wèl gewoon aan.

E-mailfunctie bij webbased applicaties (128KB) (PDF)


URL Encoding Reference


URL Encoding Reference (56KB) (PDF)