digitale mediaproducties

Film en documentaireMet smaak en sfeer...


Terug in de tijd. Of vooruitblikken. Vastleggen voor komende generaties. Of een actuele of educatieve blik achter de schermen...

De filmproducties van zimniak.com kenmerken zich door een verhelderende blik op uiteenlopende onderwerpen. De gekozen documentairestijl in combinatie met een snelle, moderne montage zorgen voor voortdurende aandacht. Waarbij emotie en humor zelden ontbreken.

Met name de doordachte afwisseling van beelden en de slimme inzet van meerdere cameratechnieken dragen bij tot een ware filmbelevenis.

Voorbeeld: EVZ (Ecologische Verbindingszone) Om Dongen (2016)


Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Bedrijfsfilms en commercials


Commercials, bedrijfspresentaties en testimonials... film biedt geheel nieuwe dimensies voor het profileren van diensten en producten. Maar alleen met een goed verzorgde, professionele productie geeft u pas écht uw visitekaartje af.

De mensen achter zimniak.com beschikken over vakkennis, creativiteit en ervaring in het produceren van originele, hedendaagse films, die de aandacht van uw bezoekers (online op uw website of offline binnen uw bedrijf, bij presentaties of op beurzen) blijven trekken.

Een bedrijf of product onder het voetlicht brengen hoeft overigens niet altijd een commerciële grondslag te hebben. Zo realiseerden wij in opdracht ook o.a. historische terugblikken en jubileumuitgaves, instructiefilms en animaties.

Voorbeeld: Promo AddValue2 - Maartje Paumen (2016)


Filmset


zimniak.com biedt faciliteiten en praktische ervaring met opnames op locatie. Door inzet van professionele opname-apparatuur kan op vrijwel elke locatie een complete filmset worden ingericht. Dit geldt niet alleen voor eigen producties, maar ook facilitair bij producties van derden.

Voor het filmproject Shot of Dialogue (filmfestival in Dinan, Frankrijk) faciliteerde zimniak.com een filmset voor filmmakers Le Concept des Garcons.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave