digitale mediaproducties

CMS X2Geeft inhoud aan uw website!


CMS X2 is het modulair opgebouwde content management systeem van zimniak.com dat tegemoet komt aan alle wensen op het gebied van pagina- en sitebeheer. Het op de krachtige combinatie van MySQL en PHP gebaseerde systeem biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden van datamanipulatie en opslag op een webserver.

Op deze manier kan dynamische websitecontent worden gegenereerd voor diverse toepassingen.

Multi-language en multi-user

CMS X2 is er in diverse smaken. Zo kunt u naar wens meerdere talen beheren en kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd gebruik maken van het pakket.

ImageManager

De module ImageManager biedt een gebruiksvriendelijke mogelijkheid voor het uploaden en beheer van afbeeldingen.

mForm form composer

De module mForm form Composer stelt de gebruiker in staat om zelf webformulieren aan te maken en te beheren. De via de formulieren verzamelde gegevens kunnen worden geëxporteerd in Excel- en CSV-formaat. Door de ruime keuze uit diverse voorgeconfigureerde velden en instellingen kan binnen enkele minuten een werkend formulier worden aangemaakt en eenvoudig worden geïntegreerd in de website.

De CMS X2 modules zijn bereikbaar via een eigen, beveiligd account. Door gebruik te maken van een veilige SSL-verbinding met toegang via wachtwoordencryptie, sessiesleutels en cookies is veiligheid gewaarborgd.

Ook zimniak.com zelf maakt voor haar website gebruik van CMS X2.

In tegenstelling tot veel andere CMS-oplossingen is CMS X2 is eenvoudig te bedienen, volledig webbased dus via internet bereikbaar en -niet onbelangrijk- uiterst betaalbaar. CMS X2 wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Voor vrijwel elke online toepassing heeft zimniak.com een oplossing of wordt een oplossing gecreëerd!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.