digitale mediaproducties

Over zimniak.com...De drijvende kracht achter zimniak.com is Hans Zimniak.

Na zijn studie VWO en TU Eindhoven is Hans Zimniak (geboren in 1966 te Breda) jarenlang actief geweest als zelfstandig reclameadviseur en grafisch ontwerper. Sinds 1993 richt hij zich professioneel op internettoepassingen en digitale presentaties.

Begin 2000 sloeg hij met z`n bedrijf zimniak.com definitief de richting van digitale mediaproducties in, waarbij in de praktijk de ontwikkeling van online applicaties en de productie van films en documentaires het grootste deel van de werkzaamheden uitmaken.

Kennis van zaken, brede ervaring, inlevingsvermogen, commucatieve vaardigheden en een hoge mate van creativiteit kenmerken de persoon Hans Zimniak.

In de afgelopen jaren heeft Hans Zimniak nationaal en internationaal kennis en ervaring opgedaan in de vakgebieden marketing, IT, communicatie, reclame/vormgeving, film & video en internet. De ondernemingskracht schuilt in de combinatie van deze aandachtsgebieden. Daarbij waarderen zijn klanten de vaardigheid om zich te verplaatsen in hen als `ondernemer` en met hen mee te denken.

Creativiteit, commercieel inzicht en klantgerichtheid hebben inmiddels geleid tot enkele vernieuwende concepten die tot en met de dag van vandaag hun vruchten afwerpen.

zimniak.com werkt voor diverse bedrijven, organisaties en overheden en beschikt hiertoe over alle benodigde AV hard- en software en een goed geoutilleerde multimediastudio in Dongen (Noord-Brabant).