digitale mediaproducties

Videoclip als teambuilder!Film als teambuildingtool čn entertainment!


Want wat werkt er beter als ontspannende "teambuildingtool" als het gezamenlijk produceren van een heuse videoclip als team-uitje?

U zorgt voor de locatie, attributen en ambiance; wij zorgen voor apparatuur, studiolampen, green screen etc. en een ervaren cameraman/regisseur.

Deze activiteit duurt ca. 3 uren. Allereerst wordt er door de cameraman/regisseur uitleg gegeven en worden (ter inspiratie) een aantal voorbeeldfragmenten getoond.

Het eerste uur gaan uw collega's in groepjes aan de slag met het script. Op basis van de (aangeleverde) songtekst worden scenes bedacht, veranderd, verfijnd en geoefend. Elke groep heeft zijn eigen (onderling gekozen) groepsregisseur. Vanzelfsprekend bieden wij de groepsregisseurs tips, hulp en uitleg daar waar nodig. Uiteindelijk levert elke groep een eigen, unieke bijdrage als onderdeel van de complete videoclip.

Het tweede en derde uur worden geheel opgeslokt door de daadwerkelijke opnames: en.... ACTIE!

Take voor take worden de scenes ingericht, belichting afgesteld, cameraposities bepaald en worden de beelden vastgelegd. Hierbij wordt de muziek via een mobiel geluidsysteem ten gehore gebracht zodat de acteurs zich goed kunnen inleven en een uitstekende play-back performance ten tonele kunnen brengen. Een b-roll camera legt de handelingen achter de schermen vast.

Na afloop van alle opnames is het aan u als organisatie om de rest van de avond of middag in te vullen. Wij nemen op dat moment afscheid en gaan ons richten op de montage van de beelden.

Als extra wordt er van de b-roll camerabeelden een "Making of" gemaakt. Dit kijkje achter de schermen is meestal nog hilarischer dan de uiteindelijke videoclip. 

Na ca. 5 werkdagen is de videoclip gereed en wordt deze online aan u aangeboden. Daarna kunt u hem op USB-stick of via WeTransfer ontvangen om bijv. op uw website te publiceren.

Videoclip: volop plezier tijdens het maken en een glimlach tot nog jaren later...


Voorbeelden


Ik kan het niet alleen - De Dijk

Vrijwilligers Stichting DongenIce

  • Jaar: 2015
  • Aantal deelnemers: 120 personen
  • Evenement: voorafgaand aan feestavond vrijwilligers

Zing met me mee - Gerard Joling

Bestuur en leiding Scouting De Stormvogels

  • Jaar: 2014
  • Aantal deelnemers: 25 personen
  • Evenement: middag tijdens kampweekend