digitale mediaproducties

Stichting Parkplezier - Park Vredeoord en Bomenpad (2014)Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Wethouder Van Beers neemt film 'Bomenpad' in ontvangst


Donderdag 9 oktober 2014 nam wethouder Bea van Beers van de gemeente Dongen een film in ontvangst, die speciaal is ontwikkeld ter ondersteuning van het Bomenpad in Park Vredeoord. Stichting Parkplezier ontwikkelde het Bomenpad.

Lesprogramma
Bij het Bomenpad hoort een educatief lesprogramma voor basisschoolkinderen.
De heer Piet Willeboordse van de JJ. Anspachschool ontwikkelde dit lesprogramma. Dit lesprogramma werd op 25 mei 2014 in een speciale houten leskist aan bijna alle basisscholen aangeboden. Vandaag wordt de laatste leskist aan de JJ. Anspachschool aangeboden.

Film
In samenwerking met Hans Zimniak en met sponsoring van Dongen Ice is er een film gemaakt, die het lesprogramma ondersteunt. Naast de historie van Park Vredeoord en de monumentale bomen worden in de film ook de activiteiten belicht, die kinderen in het park kunnen ondernemen. Mevrouw Chantal Verberne van Dongen Ice overhandigt de film (op usb-stick) aan wethouder Bea van Beers. Die zal op haar beurt de film in de leskist stoppen  en deze overhandigen aan de heer Piet Willeboordse.

Stichting Parkplezier
Stichting Parkplezier zet zich in om Park Vredeoord tot een gezellig leefgebied te maken voor de Dongense gemeenschap. De Stichting organiseert een aantal evenementen door het jaar heen om de mogelijkheden, de kracht en de schoonheid van het park goed in beeld te brengen.