digitale mediaproducties

Klanten over zimniak.com...Wanda Moelands (Programmamaker Theek 5)


Ik heb net het filmpje van ons brainstormsessie bekeken en wil je bij deze een groot compliment geven voor het eindresultaat. Je hebt de sfeer en inhoud goed weten vast te leggen.


Guy Schepers (SYNERGY)


HANS is TOP in Audio-Visual communication. I worked with Hans in "his" production of a movie for the company OSDO. He made a wonderful film. Straight to the heart and informative at the same time. Strong technique (I can judge this because I studied Audio-Visual Communication at the university in Leuven). So if you want to create an IMAGE. Hire Hans!


Roland Veldhoven (H. Cillekens BV)


Ik heb destijds gekozen voor Hans Zimniak omdat zijn filosofie "learning by doing" mij erg aansprak. Inmiddels hebben wij een succesvolle web-shop en vele andere aanverwante oplossingen ontwikkeld. Mijn keuze voor Zimniak is in de praktijk een juiste gebleken. De door Hans ontwikkelde web-oplossingen sluiten exact aan op onze wensen en worden bovendien zeer snel en vakkundig ondersteund. Ook zijn goede samenwerking met onze vormgever OntwerpENZO heeft daar veel aan bijgedragen.


Marcel Blijlevens


Mooie reportage! Goed gemonteerd. Story told with pictures. Hilversumse kwaliteit die de ondernemer nog meer wind in de zeilen zal geven.


Jan Flipsen (Senior Partner BusinessBuilding)


Hans, zeker ook van mijn kant complimenten en dank voor het geleverde werk door jou tot nu toe!


Roxanne Petermeijer (DonckHuys)


Nagenieten van de Feestelijke Opening van ons theaterseizoen. Hans Zimniak bedankt voor de toffe filmregistratie!


Vincent Schrijvershof (LS Organisatie en Advies)


Al vanaf onze eerste kennismaking met Hans Zimniak verloopt de samenwerking op rolletjes en samen hebben we inmiddels vele projecten tot een goed einde gebracht. Het continu meedenken en komen tot werkbare oplossingen is voor ons de reden om hier nog jarenlang mee door te gaan.. Want als kleine onderneming met ambitieuze plannen kun je niet zonder zimniak.com.


Sandro Morini (SILCA SPA, Italy)


Thank you a lot for your help (always very fast) ;-)

Sandro Morini
ICT IT System infrastructure & Network Manager Application devices & services, 


Jeroen de Roos (voorzitter DongenIce)


Onderstaand een link met alle oude filmpjes (bijzondere impressie’s) gemaakt door Hans Zimniak... ...Ik krijg er in ieder geval kippenvel en tranen van in mijn ogen als ik zie wat we met zijn allen afgelopen jaren hebben neergezet, hebben opgebouwd en vooral samen hebben beleefd... ...Zou het fijn vinden dat komende jaren al deze bijzondere beelden bewaard blijven (en misschien nog beter gedeeld worden) zodat de mensen die nu en in de toekomst het stokje gaan overnemen nog eens kunnen terugblikken op deze bijzondere jaren.


Evert Franken (Hosting2Go)


Wij waren toen aan het pionieren en bedachten eigenlijk de 'podcast' met 'GotchaFM'. Misschien hadden we patent aan moeten vragen ;-) .

Jij leerde mij de eerste basisbeginselen voor het onderhouden van een website. Die later voor mij uiteraard van onschatbare waarde zijn geweest. Dat vergeet ik uiteraard nooit.

Ik weet dat je altijd flink investeert in je kennis en hoop dan ook dat het goed gaat met je business.


Frans Heineman (FH Data / FH Scholingsadvies)


Bent u op zoek naar passend maatwerk en een persoonlijke benadering in uw applicatieontwikkeling, dan moet ik u verwijzen naar Hans Zimniak. Hans biedt vrijwel elke automatiseringswens en een online oplossing Of u nu gegevens wilt delen, registreren, administreren, distribueren en/of analyseren, Hans Zimniak weet daar ongetwijfeld een persoonlijke oplossing op maat voor de creëren.


Ben Verwoerdt (Euro-Service)


Als toonaangevende speler in de serviceverlening op het gebied van professionele keukens moet je blijven voorlopen op de collega’s. Ondertussen zijn wij 6 jaar geleden een joint-venture aangegaan met zimniak.com. We hebben de gedeeltelijk standaard modules volledig weten om te zetten naar ons bedrijfsproces en niet andersom. De software PubliCom maakte voor ons alles anders en duidelijker, waar zouden we zijn zonder PubliCom. Onze monteurs vullen ter plaatse bij een klant hun werkbon in, nadat dit gebeurd is wordt het door de binnendienst opgepakt en gefactureerd en of doorgepland in het proces. Super systeem en perfecte support.


Piet Eelants (Dongenhomespot)


…Hans Zimniak van Zimniak.com maakte ook dit jaar het gefilmde jaaroverzicht, waarin op professionele wijze teruggekeken werd op het afgelopen jaar….

…De vele aanwezigen volgden vervolgens met grote belangstelling en veel gehoorde waardering de film van Hans Zimniak. Niet enkel een opsomming van feiten en feitjes uit 2011, maar daar waar gepast ook de emotie van de mensen die het allemaal meemaakten. Knap werk van deze Dongense filmer…


Jeroen van Heerde (DIEFAC Stansvormen BV)


...In 2011 schakelt Diefac over op nieuwe innovatieve webbased software voor het beheer van offertes, orders, productieplanning en facturering. PubliCom 5.0 werd grotendeels naar de specifieke wensen van Diefac ontwikkeld door de firma zimniak.com...


Jeroen de Roos (Scouting De Stormvogels)


In juni 2012 stuurde scouting de Stormvogels een filmpje in naar Scouting Nederland om deel te nemen aan een landelijke wedstrijd. Het filmpje moest tonen hoe scouts met een beperking kunnen deelnemen aan alledaagse activiteiten. Het filmpje gemaakt door Hans Zimniak kwam met glans door de voorrondes. Tijdens de landelijke scoutingdag eindigden we op de 2de plaats met als lovend jurycommentaar `een filmpje waarin emotie van leden en leiding mooi in beeld gebracht is`."