digitale mediaproducties

Webbased applicatiesInternet biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor de opslag en verwerking van allerlei soorten informatie. Door de globale en uniforme beschikbaarheid zijn gegevens 24 uur per dag, 7 dagen per week, wereldwijd via elke willekeurige webbrowser met internettoegang beschikbaar.

Functionele scripts, gebaseerd op krachtige en betrouwbare programmeertalen en open source databases bieden nieuwe en betaalbare mogelijkheden die tot voor kort niet of nauwelijks denkbaar waren.

Op vrijwel elke automatiseringswens bieden wij een passende online oplossing, voornamelijk als een maatwerk Software-as-a-Service (SaaS) product (ook bekend als cloud computing). Of u nu gegevens wilt delen, registreren, administreren, distribueren of analyseren: wij bieden een webbased oplossing op maat.

Enkele voorbeelden:


Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van onze producten en een demonstratie nodigen wij u van harte uit voor een inventariserend en verhelderend gesprek!

Naast specifiek maatwerk hebben wij voor de volgende toepassingen kant-en-klare oplossingen beschikbaar: drukkerijen, opleidingsinstituten, serviceondernemingen, reparatiebedrijven, internetbedrijven, handelsondernemingen en webwinkels.

> Lees alles over onze 'frisse kijk'....