digitale mediaproducties

ConsultancyGedegen advies op basis van internet-vakkennis en expertise


Binnen het steeds verdere groeiende aanbod aan webdesigners en internetprogrammeurs wordt het voor ondernemers steeds moeilijker een goed afgewogen keuze voor een geschikte partner op het gebied van webdesign of applicatieontwikkeling te maken. Er is een groeiende vraag naar onafhankelijke en praktisch ingestelde adviseurs met kennis van zaken.


Op basis van een jarenlange ervaring met internet-gerelateerde projecten betreedt zimniak.com dit vakgebied en biedt vanaf nu een nieuwe consultancydienst, waarbij de vakkennis en expertise van zimniak.com kan worden ingezet, zonder deze direct te koppelen aan de eigen productiemiddelen. Dus geheel los van de eigen mogelijkheden tot het ontwikkelen van websites en webbased applicaties is zimniak.com nu ook uw partner als het gaat om het uitsluitend inventariseren, analyseren en adviseren op het gebied van websitebouw, applicatieontwikkeling en web-georïenteerde automatiseringsvraagstukken.

Daarbij kan zimniak.com zorgdragen voor projectbegeleiding en ondersteuning bieden bij implementatie van nieuwe systemen of geautomatiseerde processen. Hierbij valt o.a. te denken aan gerichte gebruikersinstructies en om- of bijscholing.

Wilt u meer weten over de consultancymogelijkheden van zimniak.com, neem dan zeker eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.