digitale mediaproducties

Onderhoud & Support PacksContinu´teit van uw digitale presentatie en/of applicatie


zimniak.com combineert webdesign en applicatiebouw met een effectief onderhoud- en supportprogramma. Binnen de diverse pakketten is er voor vrijwel iedere "gebruiker" een oplossing op maat: Van eenvoudige web presence tot heavy user e-commerce site en van compacte databasetoepassing tot een uitgebreide CRM-applicatie.

Periodiek onderhoud voorkomt datering en "stoffig" worden van de website. Een frisse, actuele presentatie heeft bovendien veel meer attentiewaarde en levert alleen al daardoor meer terugkerende bezoekers op.

Voor webapplicaties geldt dat voortdurende innovatie en gebruikersspecifieke aanpassingen uiteindelijk leiden tot een optimale en effectieve maatwerkoplossing. De praktijk wijst vaak het beste uit op welke manier een applicatie nog verder kan worden verbeterd om tot optimale integratie met de bestaande bedrijfsprocessen te komen.

Onderhoudsovereenkomsten hebben een looptijd van een jaar; de kosten worden steeds maandelijks, achteraf, in rekening gebracht. Door de internetpresentatie of webapplicatie op basis van een onderhoudssysteem tegen een vast maandbedrag te onderhouden, worden de kosten inzichtelijker en optimaal gespreid. Daarbovenop profiteert u van een aanzienlijke besparing op het geldende uurtarief. Via onze Online Klantentoegang verlenen wij u een actueel inzicht in de bestede/gefactureerde uren.

Klanten met een onderhoudsovereenkomst* kunnen zonder extra kosten* gebruik maken van ons Content Management Systeem CMS X2 waarmee men zelf online wijzigingen aan de website kan doorvoeren. Bovendien maakt onze maandelijkse zoekmachineprocedure (follow-up) in de meeste gevallen onderdeel uit van de onderhoudsovereenkomst. Daarmee haalt u het beste uit uw internetpresentatie!

Voor meer informatie over het Onderhoud & Support Programma van zimniak.com neemt u natuurlijk gewoon even contact met ons op.