digitale mediaproducties

DomeinnaamregistratieOnderscheidend en herkenbaar!


Domeinnamen hebben een belangrijke functie in het internetverkeer. Door middel van een domeinnaam kan op een makkelijke manier contact worden gelegd met websites en electronische postbussen van instellingen, bedrijven en individuele personen.

Met een goed gekozen domeinnaam onderscheidt u zich van de massa en bent u als bedrijf ook op internet 'herkenbaar'.

Wij zijn u graag behulpzaam bij het zoeken naar een passende domeinnaam voor uw website en/of e-mailcommunicatie. Wij kennen de spelregels als geen ander en hebben inzage in centrale databases om snel en gericht nieuwe namen te controleren op beschikbaarheid.

Het vastleggen van een domeinnaam regelen wij voor u razendsnel: in de meeste gevallen staat de domeinnaam al binnen enkele uren op uw naam. U bent bij ons altijd zelf eigenaar van de domeinnaam. In tegenstelling tot veel andere aanbieders wordt de registratie op uw naam gezet, hetgeen u alle vrijheid van handelen geeft. Wij maken uitsluitend gebruik van de diensten van erkende en professionele registrars:

Het is raadzaam om zo snel mogelijk de door u gewenste domeinnaam vast te leggen, om te voorkomen dat derden uw domeinnaam registreren. Domeinnamen kunnen maar één keer 'vergeven' worden.

Tarieven domeinnaamregistratie 2017

Domein Jaarprijs* Eénmalig
Groep A
.nl € 55,- € 15,-
.com € 55,- € 15,-
.net € 55,- € 15,-
.org € 55,- € 15,-
.be € 55,- € 15,-
 
Groep B
.de € 75,- € 25,-
.eu € 75,- € 25,-
.info € 75,- € 25,-
.biz € 75,- € 25,-
.name € 75,- € 25,-
.mobi € 75,- € 25,-
.nu € 95,- € 25,-


*) Genoemde prijzen zijn excl. BTW. De minimale looptijd van een registratieovereenkomst bedraagt 12 maanden voor een .nl domein en 24 maanden voor de overige domeinen. De kosten voor domeinnaamregistratie worden jaarlijks (.nl) of twee-jaarlijks vooruit gefactureerd op basis van een machtiging tot automatische incasso. Wij registreren uitsluitend domeinnamen voor bedrijven, overheden, maatschappen, stichtingen en instellingen en dus niet voor particulieren.

Op al onze leveringen en diensten zijn de Office~ICT Voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd d.d. 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

Bij gelijktijdige afname van een hostingpakket zijn de kosten voor domeinnaamregistratie inbegrepen in het hostingtarief. Hierop uitgezonderd zijn de domeinen uiit groep B; hier betaalt u de meerprijs vanaf € 55,-. Afhankelijk van het gekozen hostingpakket zijn de domeinen uit groep B al dan niet beschikbaar. Heeft u interesse voor een van deze namen, neem dan contact met ons op.